- Nou

Vi vermell fet amb macabeu i sumoll
Fi, llaminer i salí.
Polítiques de seguretat
Política de lliurament
Política de retorn
LA MIRANDA 2024:
Macabeu i sumoll, verema 2024
Badalona, DO Alella.
Grau alcohòlic 10´50
Producció de l’any: 480 ampolles
Elaborat amb raïm procedent de la vall de Betlem, monestir de sant Jeroni de la Murtra. A la finca hi ha uns 600 ceps de macabeu i 300 de sumoll plantats sobre sòl franc i treballats manualment seguint la norma de l’agricultura ecològica i regenerativa. La vinya es distribueix en petits bancals aterrassats que baixen fins el fons de la vall on es troben els dos torrents que l’envolten. El conreu rep la influència de la proximitat del mar amb vents de xaloc i marinades.
Elaboració: maceració amb les pells de 24 hores i criança sobre mares de sis mesos en dipòsits d’acer inoxidable.
Característiques:
Primera producció d’aquest vi vermell fet amb macabeu i sumoll de resultat molt interessant. Les cofermentacions de varietats blanques i negres sorprenen i en aquest vi en tenim una mostra. De color ataronjat suau, d'aroma intens, dens i complexe on la pell de mandarina i el meló es barregen i es superposen. Boca fina, llaminera i salina que us farà salivar.