- Exhaurit

L’única Malvasia de Sitges de la D.O. Alella.
Citricitat i frescor amb la intensitat aromàtica i salinitat del mediterrani laietà.
(a modificar al mòdul de reassegurances del client)
(a modificar al mòdul de reassegurances del client)
(a modificar al mòdul de reassegurances del client)
La Murtra.
Malvasia de Sitges, verema 2023, Badalona, do Alella. Grau alcohòlic 12.50 % vol.
Producció de l’any: 326 ampolles.
Elaborat amb raïm procedent de la vall de Betlem, monestir de sant Jeroni de la Murtra. A la finca hi ha uns 2000 ceps de malvasia de sitges plantats sobre sòl franc i treballats manualment seguint la norma de l’agricultura ecològica i regenerativa. La vinya es distribueix en petits bancals aterrassats que baixen fins el fons de la vall on es troben els dos torrents que l’envolten.El conreu rep la influència de la proximitat del mar amb vents de xaloc i marinades.
Elaboració: maceració amb les pells i criança sobre mares de sis mesos en dipòsits d’acer inoxidable.
Característiques: De color groc pàl·lid brillant, desplega aromes de flor blanca dolça i albercoc madur conservant la seva frescor i citricitat. En boca destaquen les aromes de fruita de pinyol amb subtils tocs terpènics i final cítric.