- Nou

L’única Malvasia de Sitges de la D.O. Alella.
Frescor amb intensitat aromàtica i salinitat.
Polítiques de seguretat
Política de lliurament
Política de retorn
LA MURTRA 2024
Malvasia de Sitges, verema 2024,
Badalona, do Alella.
Grau alcohòlic: 12
Producció de l’any: 809 ampolles
Elaborat amb raïm procedent de la vall de Betlem, monestir de sant Jeroni de la Murtra. A la finca hi ha uns 2000 ceps de malvasia de Sitges plantats sobre sòl franc i treballats manualment seguint la norma de l’agricultura ecològica i regenerativa. La vinya es distribueix en petits bancals aterrassats que baixen fins el fons de la vall on es troben els dos torrents que l’envolten. El conreu rep la influència de la proximitat del mar amb vents de xaloc i marinades.
Elaboració:
Maceració amb les pells de 24 hores i criança sobre mares de sis mesos en dipòsits d’acer inoxidable.
Característiques:
D'intensitat colorant mitjana amb notes verdes i grogues pàl·lides. El seu aroma mostra un ventall de pètals de rosa infinit amb un fons de litxis que el fa molt fragant i subtil. En boca destaquen les aromes de fruita de pinyol amb subtils tocs tarpènics i final cítric.